香 港 執 業 脊 醫 協 會
The Chiropractic Doctors' Association of Hong Kong

2024

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Chiropractic Doctors Association of Hong Kong 香港執業脊醫協會 CDAHK

4,860 Likes

CDAHK is the largest Chiropractic Association in Hong Kong. We take chiropractic to the people. 香?

1 week ago

來跟香港護理學院會長顧慧賢護士認識護理行業 ... See MoreSee Less

2 weeks ago

EVENT IDEA! 🚌 Moving the Masses, One Route at a Time!

This #throwbackthursday, we celebrate bus campaigns! 🚍

🚌 It was estimated that 2.9M+ individuals rode these busses daily, and this was not including people who saw the advertisements in passing on the 440+ routes traveled with 🚐 4,300+ busses in the fleet!

🤩 What a fantastic awareness idea to #supportyourspine for #worldspineday!

Thank you Chiropractic Doctors Association of Hong Kong 香港執業脊醫協會 CDAHK!

#throwbackthursday #tbt #BeEpic #wsd24 #wsd2024 #bus #masstransit

2 weeks ago

Interview of Prof. Gilberto Ka-kit Leung, President, Hong Kong Academy of Medecine ... See MoreSee Less

3 weeks ago
香港執業脊醫協會主席朱珏欣脊醫參加香港特別行政區成立27周年酒會Image attachmentImage attachment

4 weeks ago

4 weeks ago
健康博覽的最後一天,剛好也是父親節!
謝謝大家來現場支持我們🫰🏻Image attachmentImage attachment+4Image attachment

健康博覽的最後一天,剛好也是父親節!
謝謝大家來現場支持我們🫰🏻

1 month ago

脊椎護理和保健:症狀和成因 ... See MoreSee Less

1 month ago
Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Photos from Health Expo 健康博覽's post ... See MoreSee Less

健康博覽2024 - 第二天
#CDAHKImage attachmentImage attachment+4Image attachment

健康博覽2024 - 第二天
#CDAHK

1 month ago
We are located at booth H13.Image attachmentImage attachment

1 month ago
Dr. Erica and Dr. Cherie being the main speaker for 6.13 sinoamx talkImage attachment

Dr. Erica and Dr. Cherie being the main speaker for 6.13 sinoamx talk ... See MoreSee Less

1 month ago
香港執業脊醫協會榮譽主席朱君璞脊醫受到香港城市大學(東莞)的邀請,和張澤松協理副校長在高考前介紹今年開幕的東莞市香港城市大學。

香港城市大學(東莞)今年9月將正式開學,必將為區域內的生物醫學人才培養和科技創新注入新的動力。他期待未來能與城市大學建立更緊密的聯繫,培養更多優秀的專業人才,為大灣區的發展做出貢獻。

1 month ago

Photos from Dr. Erica PY Chan 陳保因脊醫's post ... See MoreSee Less

2 months ago

CDAHK members are eligible for exclusive offers when purchasing Tesla vehicles. ... See MoreSee Less

2 CommentsComment on Facebook

I need Cybertruck!!!!

🤔

黃序凱脊醫參與香港中華醫學會探訪康華醫院

黃序凯脊醫連同香港中華醫學會參訪康華醫院。這次參訪活動旨在了解1,600張病床的大型醫院的運營情況,並探討香港脊醫未來如何與醫院各部門進行合作,為脊醫在醫院職業發展提供更多機會。

黃序凱脊醫表示,此次參訪非常寶貴,讓他對大型綜合性醫院的醫療運營有了更深入的了解。在參觀過程中,他與康華醫院的行政管理人員、各專科醫生進行了深入交流,瞭解了醫院在各個方面的運作模式。

香港脊醫一直致力於推動脊醫在醫療體系中的地位,並為會員提供各種培訓交流機會,幫助他們更好地融入中港醫療行業,為病人提供全面的治療方案。今後,協會還將繼續舉辦更多此類參訪活動,擴大脊醫在醫療領域的影響力。Image attachment

黃序凱脊醫參與香港中華醫學會探訪康華醫院

2 months ago
Image attachmentImage attachment+5Image attachment

Photos from Hong Kong Baptist University - School of Business's post ... See MoreSee Less

2 months ago

Photos from 東華三院黃士心幼稚園's post ... See MoreSee Less

2 months ago
CDAHK CPD Seminar - 03223083  Personal Injuries Common Law Claims
CPD Code: 03223083

Date: 04 June 2024(Tues)  8:30pm-9pm
Location: 41F Langham Place Office Tower, 8 Argyle Street, Mongkok, Hong Kong
Speaker: Mr. Nyon Tsang (Barrister), Mr. Jeff Wong (Solicitor)
Max. Cap.: 30

Seminar covered common personal injuries claims (work-related, traffic accidents etc.) regarding to chiropractic care and other medical expenses.Image attachmentImage attachment+2Image attachment

CDAHK CPD Seminar - 03223083 Personal Injuries Common Law Claims
CPD Code: 03223083

Date: 04 June 2024(Tues) 8:30pm-9pm
Max. Cap.: 30

2 months ago
香港執業脊醫協會創始主席l Dr. Vincent Chan DC  陳允灝脊骨神經科醫生講解脊醫嘅理念及治療方案, 不需打針食藥或做手術,令人舒緩病痛及增進健康
AIA同事聽得很投入,  因為大家在日常中少不免遇到這些普及的痛症, 除了預防, 亦知道對症下藥,  大家獲益良多Image attachmentImage attachment

香港執業脊醫協會創始主席l Dr. Vincent Chan DC 陳允灝脊骨神經科醫生 - 註冊脊醫講解脊醫嘅理念及治療方案, 不需打針食藥或做手術,令人舒緩病痛及增進健康
AIA同事聽得很投入, 因為大家在日常中少不免遇到這些普及的痛症, 除了預防, 亦知道對症下藥, 大家獲益良多

2 months ago

背痛是一個常見的症狀,可由多種原因引起。以下是一些常見的原因:
--------
🔹Optimal spine | Optimal health🔹
歡迎致電2668 5550查詢 或 WhatsApp/ DM查詢 qrs.ly/3u9e63f
------------------------

2 months ago
香港執業脊醫協會朱君璞脊醫帶領的醫療產業創業家團隊theFIPA在BIG 9.0院長杯創業大賽中獲得了冠軍。

在這次創業競賽中,共有130份提案參與角逐,競爭非常激烈。六支優秀團隊從激烈的半決賽中脫穎而出,展現了出色的創業才華和奉獻精神。

賽事得到了48位非凡導師的悉心指導和支持,他們的專業知識和奉獻精神對幫助未來領導者完善想法和商業模式起到了重要作用。同時,也得到了投資界大佬評委以及贊助商香港賽馬會、香港數碼港的大力支持。

整個比賽過程充滿創造喜悅和挑戰刺激,充分體現了創業沙盤訓練的價值,鼓勵學生勇於嘗試、敢於冒險,從失敗中汲取經驗,並發現合作的力量。

最終,朱君璞領導的醫療產業創業家團隊theFIPA脫穎而出,獲得了冠軍,不僅獲得了現金獎勵,還將有機會前往里斯本參加網絡峰會。Image attachment

香港執業脊醫協會朱君璞脊醫帶領的醫療產業創業家團隊"theFIPA"在BIG 9.0院長杯創業大賽中獲得了冠軍。

最終,朱君璞領導的醫療產業創業家團隊"theFIPA"脫穎而出,獲得了冠軍,不僅獲得了現金獎勵,還將有機會前往里斯本參加網絡峰會。

2 months ago
香港執業脊醫協會榮譽主席朱君璞醫生所率領的浸會大學創新團隊,經過激烈角逐,已順利晉級校長盃决賽。這無疑是該團隊及學校的一項重大成就,也證明了他們在創新健康技術領域的出色表現。

朱君璞博士是資深脊醫學者,同時也是醫療及健康產業的領導者。在他的指導下,浸會大學團隊開發了一套革新性的人工智能、更個性化的治療方案。這項技術不僅大幅提升了治療效果,也大大提高了工作效率。

能夠晋级校長盃决賽,充分凸显了浸會大學團隊的創新精神和努力付出。該賽事旨在表彰香港大專院校中最出色的創業項目,對參賽隊伍的創意思維、市場潛力及可持續發展能力等方面提出了嚴格要求。能夠挺進決賽,無疑是對浸會大學團隊的肯定,也為香港健康產業樹立了新的標杆。

2 months ago

訪問香港執業脊醫協會王浩民醫生扁平足的問題 ... See MoreSee Less

2 months ago

WFC AT WORLD HEALTH ASSEMBLY. This week, we are at the 77th World Health Assembly (WHA), which is taking place at the United Nations Palais de Nations in Geneva, Switzerland. As a Non-State Actor in official relations with WHO, the WFC is entitled to bring a delegation to the WHA.

During the week, we will be observing proceedings, meeting with WHO personnel and learning how we can develop our engagement in global public health.

Our commitment to working with WHO supports the 11th of the WFC’s 20 Principles (www.wfc.org/principles): “We believe that chiropractors should be responsible public health advocates to improve the wellbeing of the communities they serve.”

#BeEPIC #wfcmatters #WHO

2 months ago
Image attachmentImage attachment+3Image attachment

Photos from 師友學苑's post ... See MoreSee Less